Michael Jacksonin Thriller ja Scream -musiikkivideot tunnistavat kaikki musiikin ystävät. Näitä videoita katsellaan YouTube-sivulla päivästä ja vuodesta toiseen. Aika ajoin uudet videot nousevat pinnalle haastamaan MJ:n valtaistuimen, mutta on käynyt selväksi, että musiikkivideoiden kuningas on jo kiveen hakattu. Mutta tämä ei tarkoita sitä, etteivätkö muut musiikkiaiheiset videot nouse suosioon. Yksi video on nimittäin ylitse muiden.Where the Hell is Matt tunnetaan YouTuben käyttäjien keskuudessa miltei yhtä hyvin kuin esimerkiksi PSY:n ”Gangnam Style”. Matt Harding -niminen tavallinen heppu julkaisi sarjan omia matkailuvideoitaan, joissa hän tanssii hassusti milloin minkin kuuluisan maamerkin edessä. Vuodesta 2005 lähtien Harding on julkaissut YouTube-kanavallaan muutaman minuutin mittaisia pätkiä, joissa hän tanssii joko yksin tai muiden ihmisten kanssa eri maissa ja osavaltioissa.

Matkailemalla supertähdeksi

Vuonna 2006 yli 20 000 ihmistä katsoi Hardingin videoita päivittäin, ja tästä syystä purukumivalmistaja Stride alkoi sponsoroimaan Hardingia. Vuonna 2008 Harding julkaisi kolmannen videonsa, missä hän tanssii 42:ssa eri maassa. Videon kuvaaminen kesti yhteensä 14 kuukautta. Vuonna 2011 hänen videoitaan oli katsottu jo yli 43 miljoonaa kertaa. Mainittakoon, että Matt ei lisää kaikkia kohteitaan videoihin ja täten hänen yhteenlaskettu matkailumääränsä on todellisuudessa suurempi.Vuonna 2012 Matt julkaisi jälleen uuden videon. Tällä kertaa Hardingin hupaisia tanssiliikkeitä näkee 51:ssä maassa ja 11:ssä Yhdyvaltojen osavaltiossa. Tätäkin videota on tähän asti katsottu yli 15 miljoonaa kertaa. Mikä hienointa, Mattin videoita on esitetty Yhdysvaltojen tunnetuimmissa ja suurimmissa medialähteissä useaan otteeseen.

Lyhyet videot valjastavat valtavan sanoman

Videota katsoessa huomaa, kuinka positiivisuus on maailman vaikutusvaltaisin ja tarttuvin voima. Aluksi Matt tanssi yksin, mutta hänen suosionsa kasvaessa videoilla tanssii hänen kanssaan sadat ihmiset kaikki eri maista ja kulttuureista. Näin ollen positiivisuus yhdistää meitä kaikkia riippumatta ihonväristä, kielestä, uskonnosta tai poliittisista vakaumuksista.Mattin videoita katselee mielellään, sillä niissä näkyy aito tekemisen meininki ja intohimo matkailua kohtaan. Kunpa me kaikki voisimme lopettaa Miley Cyruksen ja Nicky Minaj’n tapaisten mannekiinien pyllistelyn töllöttämisen ja muuttaisimme maailmaa samalla tavalla kuin Matt teki.